Обявиха конкурс за заемане на длъжността “директор” в училищата на град Трън и брезнишкото село Ноевци

Конкурс за директори на училищата в град Трън, брезнишкото село Ноевци и още 5 школа в област Перник обяви Регионално управление на образованието-Перник, научи Zapadno.com.

Конкурс за заемане на длъжността „директор” е обявен за средно училище “Гео Милев” в град Трън и основно училище “Христо Смирненски” в село Ноевци, както и още 5 училища в региона. Сред изискванията към кандидатите е да имат не по-малко от 5 години учителски трудов стаж, да не са лишени от правото да упражняват професията и други.

Изборът на директори е на три етапа – допускане по документи, писмен изпит-тест и интервю. Документи за участие в конкурса се приемат до 26 октомври. След това от Регионално управление на образованието ще обявят списък с недопуснатите и допуснатите кандидати до конкурса.

Директор на основното училище в село Ноевци е Ивелина Ангелова, която зае поста в началото на учебната 2017/2018 година след като тогавашния директор Ирена Асенова пожела да напусне длъжността по лични причини. Средното училище в град Трън се ръководи от Костадинка Крумова, която е учител по история и цивилизация.

Виж също...

Loading...