Волейболен клуб “Ерма” (Трън) е най-новият член на Българската федерация по волейбол

Управителният съвет на Българска федерация по волейбол проведе заседание по-рано днес. На него присъстваха 21 от общо 25 членове, Мина Николова – председател на Комисия Национална волейболна лига – мъже и жени, както и регионалните отговорници, съобщиха от Българска федерация по волейбол.

Членовете на Управителния съвет изказаха благодарност към Николова за успешното провеждане на първенствата от Националната волейболна лига в последните сезони, като отчетоха повишаване качеството на шампионата. Председателят на Управителния съвет Данчо Лазаров благодари и поздрави членовете на управата за отличната работа, свързана с организацията и провеждането на Световното първенство по волейбол за мъже в България, за което беше дадена изключително висока оценка лично от президента на Международната федерация Ари Граса и президента на Европейската конфедерация Александър Боричич.

Управителният съвет гласува да бъдат приети два нови клуба – волейболен клуб „Славия 2017“ и волейболен клуб „Ерма 96“ (Трън). След проведено обсъждане и лично изказано мнение от всеки един от присъстващите членове на Управителния съвет единодушно, с 21 гласа, бе решено настоящото ръководство на Управителния съвет да предложи на предстоящото Общо събрание на Българска федерация по волейбол да бъде взето решение за определяне на мандата на управителните органи на федерацията до 5 април 2021 година, което е и крайният срок съгласно Устава на сдружението.

Виж също...

Loading...