Трънската хип-хоп група Double D CREW и Pavell & Venci Venc’ направиха шоу за празника на Трън – СНИМКИ

Танцовата хип-хоп група Double D CREW към трънското народно читалище „Гюрга Пинджурова-1895“ се качи на една сцена с известния български рап дует Pavell & Venci Venc’, съобщиха за читателите на Zapadno.com.

Танцьорите от трънската формация танцуваха по време на изпълненията на рапърите. “Когато разбрахме, че на празника на града ще пеят Pavell & Venci Venc’ тренировките започнаха 2 седмици по-рано. Бяхме говорили с директора на народно читалище “Гюрга Пинджурова” Сашка Иванова и секретаря Емилия Миланова. Положихме доста усилия, за да се подготвим и всичко да бъде на ниво. Хореографът на Double D CREW Ани Станимирова се срещна очи в очи с двамата рапъри. След като се разбраха, групата изчака своя момент. Pavell & Venci Venc’ ни обявиха и цялата тълпа от хора избухнахме шумно.”, сподели танцьорът от групата Николай Георгиев.

Първата хип-хоп група в град Трън – Double D CREW е основана на 13 ноември 2015 година. Формацията започва да се налага с участията си в общинските празници на Трънско. Амбицията на талантливите танцьори и хореографът им е Double D CREW да жъне и успехи извън пределите на област Перник.

Разгледайте снимки от съвместното участие на Double D CREW с рапърите Pavell & Venci Venc’:

[maxgallery id=”29705″]

Снимки: Николай Георгиев

Виж също...

Loading...