Футболен клуб “Балкан” (Банище): БФС-Перник да вземе мерки, съдиите правят грешки и то все в наш ущърб

Футболен клуб “Балкан” (Банище) излезе с кратка равносметка след провелия се 6-ти кръг на Областните футболни групи, видя Zapadno.com.

При последния мач между “Балкан” и “Китка” (Витановци) победител беше тима на пернишкото село Витановци, а отбора на село Банище не успя да се разпише с нито един гол в срещата. От отбора на “Балкан” са на мнение, че БФС-Перник трябва да обърне внимание на съдийството, което винаги е в ущърб на възродения наскоро футболен клуб. Ето какъв апел разпространиха от тима във Фейсбук профила си:

“Футболната среща между отборите на Балкан и Китка “Витановци” приключи при резултат 5:0 в полза на Китка. За жалост на всички наши фенове отново претърпяхме голяма загуба, за която сами сме си виновни. През първото полувреме имахме 2 чисти положения , но не можахме да ги реализираме, след което бяхме наказани с 3 гола . През второто полувреме отново имахме 4 чисти положения 2 от които на празна врата , но отново не вкарахме гол , за отбора на Китка бяха дадени 2 дуспи една 100% и една доста спорна . За пореден път за нашия отбор не бе дадена дуспа . Апелирам БФС Перник да вземе някакви мерки защото 6-ти кръг мина , а съдиите продължават да правят огромни грешки и то все в наш ущърб , също така в мача ни с Ноевци ние сигнализирхме на БФС за некомпетентно отношение и грубо нарушение на правилата свирейки 5 мин по-рано първото и 7 мин по-рано второто полувреме на мача в който съдя ни беше Деница Крумова за което бяхме уверени , че същата ще бъде наказана , но уви същата отново ръководи мачове и отново забърка голяма каша в друг мач.”, съобщиха от футболен клуб “Балкан” (Банище) на Фейсбук профила си.

Виж също...

Loading...