Двама играчи на футболен клуб “Буря” (Кошарево) получиха наказания от Дисциплинарната комисия на БФС-Перник

Дисциплинарната комисия при Областния съвет на БФС–Перник наложи наказания на двама футболисти на футболен клуб “Буря” (Кошарево). Наказанията са наложени след играта им на мача срещу “Черногорец” (Ноевци), който се проведе в неделя, научи Zapadno.com.

Заседанието на Дисциплинарната комисия се е провело вчера, 16 октомври и на него е взето решението двамата футболисти от “Буря” да бъдат наказани. С лишаване от 1 среща е наказан Денис Емануилов заради червен картон по време на мача с “Черногорец”. Другият футболист на отбора на село Кошарево – Божидар Иванов ще пропусне 3 мача на тима. Наказанието му е наложено по доклад, като Дисциплинарната комисия е цитирала член 10, алинея 1 от Дисциплинарния правилник. Алинеята към члена гласи, че установяване на нарушенията става с доклад на длъжностните лица или предоставен видеозапис.

Срещата се е изиграла в неделя на стадиона в брезнишкото село Ноевци, където домакини на мача е бил отборът на “Буря”. Срещата е била прекратена заради нападки и ругатни от футболисти на “Буря” към главната съдийка Деница Крумова. Така на “Черногорец” е била присъдена служебна победа с 3 : 0.

Виж също...

Loading...