Специалист ще оглежда за нередности ремонтите на околоблокови пространства в град Трън

Община Трън е наела конструктор, който да огледа извършените строително-ремонтни дейности на околоблокови пространства в град Трън. Това каза пред репортер на Zapadno.com кметът на Община Трън Цветислава Цветкова.

В края на месец септември тази година общинският съветник Десислав Банков от Общински съвет-Трън алармира за нередности покрай ремонт околоблокови пространства на улица “Бор” в града. По думите на съветника асфалтът около жилищните блокове бил тънък, което предполагало неговото скорошно напукване, тъй като в района пристигат тежки камиони с дърва за огрев. Друг посочен проблем беше подпорна стена, която буквално е във въздуха. Прочетете още по темата, ако сте пропуснали публикацията: Общински съветник алармира за нередности покрай ремонт в Трън, кметът Цв. Цветкова: Ще проверим, но обектите не са довършени

Кметът на Община Трън Цветислава Цветкова каза, че специалистите в тази сфера трябва да кажат как е извършен ремонтът. “Наели сме конструктор, който ще даде конструктивно становище. Аз не мога да кажа дали стената е добре направена. Нека специалистите да си кажат със становище дали е добре или не е добре изградена. Само мога да добавя, че фирмата има гаранция по договора, имат и срокове. Така че ако нещо се случи тя носи отговорност да си коригира и да си оправи това, което е станало, ако има някакъв проблем със стената. Касае се за стеничка, която е от половин метър, да уточним.”, сподели Цветислава Цветкова.

Виж също...

Loading...