Полицейски инспектори ще посетят жителите на трънските села Студен извор, Радово, Бераинци и Бусинци

Мобилен екип на Районно управление “Полиция”-Трън ще се посети четири трънски села на 24 октомври (четвъртък). Посещенията ще бъдат направени от двама инспектори и един старши инспектор от трънската полиция, съобщават от пресцентъра на Областна дирекция МВР-Перник.

Мобилните групи са част от плана на МВР за противодействие на конвенционалната престъпност. Сформирани са екипи за посещения в населени места, в които няма постоянно полицейско присъствие. Те се срещат с жители и представители на местната власт, за да разговарят с тях по актуални проблеми и да приемат сигнали за престъпления или различни нарушения.

На 24 октомври мобилният екип ще посети първо село Студен извор, където от 9:00 часа ще се позиционира в кметското наместничество. Два часа по-късно, в 11:00 часа полицейските инспектори ще бъдат в село Радово, отново в административната сграда на населеното място. По-късно през деня ще бъдат направени срещи с жителите на селата Бераинци и Бусинци, съответно в часовете – 13:30 и 15:30 часа.

По-рано този месец мобилен екип на брезнишкия полицейски участък посети жители на селата Бабица, Арзан и Гоз.

Виж също...

Loading...