В град Брезник запълниха с асфалт дупки след аварии по водопреносната мрежа, но как… – СНИМКИ

Дупки на основни места в град Брезник бяха запълнени през вчерашния ден. Фирма за пътноподдържане е извършила запълването на дупки след отстраняване на аварии по водопреносната мрежа в града, научи Zapadno.com.

Брезничани с радост споделят за този факт – запълването на дупки, но обръщат внимание и на начина на асфалтиране. Канализационна шахта буквално е “потънала” на паркинга между Община Брезник и храм “Свети Георги Победоносец”. Новият асфалт е положен така, че при необходимост от отваряне на шахтата, трябва да бъде разрушен. Другият проблем при запълването е, че самата шахта е била под нивото на паркинга, което създава предпоставки за инциденти – в района често паркират автомобили с хора от съседни населени места, а в тъмното пешеходци могат и да не забележат вдлъбнатината на пътя, коментираха брезничани пред Zapadno.com.

Запълването на дупките след ВиК аварии е извършено от фирма, която има договор с ВиК-Перник за тази дейност. Дали фирмата ще отстрани нередността на паркинга при Община Брезник – предстои да разберем. Дотогава бъдете бдителни и внимателни при преминаване в района.

Разгледайте снимки на част от асфалтираните дупки в град Брезник:

[maxgallery id=”30322″]

Виж също...

Loading...