Община Брезник разреши протестното шествие на брезничани, но без да се затруднява и блокира на движението

Днешното протестно шествие в град Брезник е разрешено от местната власт, научи Zapadno.com.

В края на работната седмица Община Брезник е издала заповед, с която разрешава провеждането на гражданско присъствие и шествие с автомобили в град Брезник на 18 ноември във времето от 14:00 до 18:00 часа. Маршрутът на шествието ще бъде от площад “9-ти септември” до бензиностанция “Лукойл”, връщане до бензиностанция “Пегас” през улиците “Георги Ив. Бунджулов”, “Мала река” и “Ангел Коцелянов”. След което автомобилите, участващи в шествието ще обърнат посока месокомбинат “Бенет” до бензиностанция “Пегас”.

От Общината апелират мероприятието да се извърши при стриктно спазване на Закона за движение по пътищата, като не се допуска затрудняване, блокиране и нарушаване правата на другите участници в движението. Също така по време на шествието не трябва да се предприемат действия, които да застрашават обществения ред и нарушаващи правата и свободите на другите граждани.

Към днешна дата в община Трън няма признаци за провеждане на протест срещу високите цени на горива, гражданска отговорност, данъци на автомобили, както и поскъпването на продукти и стоки от първа необходимост каквито ще се проведат днес в над 20 града на страната.

Снимка: Станислава Малинова

Виж също...

Loading...