Депутати от БСП представят „Визия за България“ в Брезник, среща в Трън засега няма

На 23 ноември 2018 година от 17:30 часа зам. председателят на парламентарната група на Българската социалистическа партия Христо Проданов и народните представители Станислав Владимиров, Любомир Бонев и Иван Ченчев ще представят „Визия за България“ пред жители на община Брезник, в кафе „Банката”, в град Брезник. Това съобщиха от областната организация на БСП в Перник, научи Zapadno.com.

Платформата на социалистическата партия за бъдещето на държавата от няколко месеца се представя в цялата страна. Презентацията в община Перник беше в края на месец октомври, а в предстоящите два дни ще бъде изнесена и в останалите общини на област Перник. Единствената община, в която засега не е насрочено представяне е община Трън.

На 22 ноември 2018 година (четвъртък) народни представители от парламентарната група „БСП за България” ще представят проекта „Визия за България“ пред жители на общините Радомир, Ковачевци и Земен.

От 10:30 часа, в Младежки дом, в град Радомир ще започне срещата с народните представители от парламентарната група на “БСП за България” Станислав Владимиров, Любомир Бонев,Валери Жаблянов, Донка Симеонова и Димитър Георгиев. Очаква се на срещата да присъства и зам. председателят на Националния съвет на БСП Кирил Добрев.

По-късно, от 13:00 часа, в заседателна зала в сградата на община Ковачевци, народните представители Станислав Владимиров, Любомир Бонев, Донка Симеонова и Димитър Георгиев ще представят Визията пред жители на общината. От 17:00 часа те ще разговарят с жителите на Земен в ресторант „Старата кръчма”.

Виж също...

Loading...