Сервизният център sPoint в град Брезник обслужва с професионализъм доказан във времето

Единственият сервизен център за ремонт на таблети, лаптопи, компютри и смартфони на територията на община Брезник – sPoint обслужва клиентите си с професионализъм доказан във времето.

Всъщност това е и слоганът на фирмата – Професионализъм доказан във времето! Доволните клиенти в Брезнишко и дори Трънско знаят за качеството на обслужване и ремонт в сервиза на sPoint, който се намира в сърцето на град Брезник. Приоритет на сервиза е в максимално кратки срокове да отстранява проблемите по техниката на клиентите, тъй като от sPoint много добре знаят, че времето е пари и не трябва да се губи.

Сервизният център разполага с професионална техника и извършва задълбочен ремонт на сложни проблеми в електрическата схема на устройства като контролери на напрежение, диодни каскади, северен мост – north bridge, power management и много други. “Имаме богат опит в разработване и оперативната поддръжка на ERP систе-ми, складов и счетоводен софтуер (Microinvest, GenSoft MoneyWorks и и много други). Нашите корпоративни партньори получават бърза, адекватна и професионална поддръжка. Предлагаме пълна софтуерна поддръжка и инсталиране на всякакъв вид софтуер за физически и юридически лица на преференциални цени и в кратки срокове.”, споделят от сервизният център.

Услугите, които sPoint предлага са: ремонт и продажба на компютри, таблети, лаптопи; цялостен ремонт на смартфони; професионална интеграция и администрация на ERP системи; инсталиране и администриране на счетоводен и складов софтуер; инсталиране на софтуер по изискване на клиента; доставка, конфигуриране и поддръжка на Linux базирани сървърни системи; проектиране, изграждане и поддръжка на Wi-Fi и Lan мрежи; продажба на аксесоари и периферия; извършване профилактика на лаптопи с цел безпроблемно и надеждно функциониране на системата; проверка и премахване на зловреден софтуер; инсталиране на драйвери и антивирусен софтуер; извършване на абонаментна поддръжка и обслужване на компютърна техника. Освен това клиентите могат да се възползват и от копирните услуги, които сервизният център предлага – цветно и черно-бяло копиране, принтиране и сканиране формат А3 / А4, принтиране от интернет и преносими носители, ламиниране А3 / А4 и набиране на текст.

Информационният сайт Zapadno.com лично се е убедил за професионализма на сервизен център sPoint. Сервизният център може да бъде открит по следните начини:

Адрес в град Брезник на улица “Чорни” № 1

В интернет на www.spoint.bg  

Facebook: SPoint гр.Брезник

Телефон: 0879 288 408

Виж също...

Loading...