Завидни кулинарни умения показаха Районен съд-Брезник и Служба по вписванията за голям християнски празник

Регионална секция при Районен съд-Брезник се включи в инициативата „Кулинарно предизвикателство“ на 21 ноември, когато се отбелязва въведение Богородично или Ден на християнското семейство и младеж. Регионалната секция е взела участие в събитието съгласно взетото решение на годишната среща на Управителния съвет с председателите на Регионални секции на Национално сдружение на съдебните служители в град Бяла, провело се в периода 28 – 30 септември.

“Този много топъл празник, като чели е пренебрегван напоследък, а има такива светли послания. Ние мислим, че трябва да му отдадем нужната почит и да възродим неговия дух и топлина. Много от традициите и обичаите, спазвани на този ден, са останали в историята, но Денят на християнското семейство е празник, който трябва да почитаме и уважаваме. 21 ноември е прекрасен повод да покажем на близките си и колегите си колко много ги обичаме и колко много означават те за нас. Семейството и колектива е ценност, съумяла да съхрани народността и духовността ни през годините, затова трябва да го посветим на най – близките си хора от дома и колектива и да се заредим с много, много любов и топлина. Нека от този ден станем наистина едно голямо и задружно семейство, което да отстоява това, което сме постигнали и правим това, което е добро за всички съдебни служители!”, съобщиха от Районния съд в Брезник.

От Районен съд-Брезник в инициативата са взели участие всички магистрати и съдебни служители без изключение, както и служителката от Служба по вписванията. На събитието са били раздадени грамоти на всички за вкусното им участие в предизвикателството, защото те наистина са били много добри. Раздадени са и малки подаръци – терлички и шошони в смисъла на мотото – ТОПЛИНА (ако няма топлина в сърцето и душата, то поне нека има на краката).

Снимки: Районен съд-Брезник

Виж също...

Loading...