Районен съд-Трън също се включва в благотворителната изложба-базар в помощ на Ради от село Ноевци

Служители на Районен съд-Трън също се включиха в благотворителната изложба под надслов „От моите ръце“, която професионалните организации на съдебните служители „Национално сдружение на съдебните служители“ и „Сдружение на администрацията в органите на съдебната власт“ организират в Съдебна палата в град Перник. Събраните средства от продажбата на различни украшения, предмети за бита и произведения на изкуството ще бъдат дарени за лечението на Радослав Енчев от брезнишкото село Ноевци, предаде репортер на Zapadno.com.

Голяма част от служителите на трънския съд са спомогнали инициативата с ръчно изработени терлици, гоблени с Богородица, плетени играчки и картички. Произведенията, които те излагат в Съдебна палата в областния център са около дузина. “На различна тематика са те, но всичко е с пожелание за здраве и каузата е хубава. Дано се сбъдват желанията и на болните хора. Пожелавам здраве на всички. Дай Боже Господ да даде здраве на Ради, да се излекува и да му се случват само хубави работи.”, сподели пред Zapadno.com административният секретар на Районен съд-Трън Цветелина Симова.

Изложбата беше открита по-рано тази вечер в Съдебната палата в Перник в присъствието на съдебни служители от региона. Районен съд-Брезник също участва в инициативата със свои ръчно изработени предмети. Изложбата ще бъде отворена за посетители от 6 до 14 декември включително на 5-ти етаж в Съдебна палата в град Перник.

Виж също...

Loading...