За кратко време търг на изложба-базар събра 1 645 лева за Радослав Енчев от Ноевци

1645 лева е събраната сума до момента от благотворителната изложба-базар “От моите ръце”, която е изложена в Съдебната палата в град Перник, научи Zapadno.com. Средствата са предназначени за лечението на Радослав Енчев от брезнишкото село Ноевци.

Вчера беше открита изложба-базар, в която свои изделия представят съдебни служители от област Перник. В инициативата се включиха Районен съд-Брезник и Районен съд-Трън със свои творения. На официалното откриване беше организиран търг с наддаване за изложените изделия, който продължи за кратко време. Голяма част от тях бяха продадени в търга, в който участие взеха присъстващите съдебни служители. Събраната сума от търга е 1 645 лева.

От днес до 14 декември изложбата-базар с останалите след търга ръчно изработени предметиот е достъпна и за граждани на петия етаж в Съдебна палата в град Перник. Всеки, който желае може помогне в каузата като закупи от представените украшения, произведения на изкуството и предмети за бита. Във фоайето на петия етаж на съдебната институция е поставена дарителска кутия за набиране на средства за Ради от Ноевци.

Виж също...

Loading...