Светещият шадраван в центъра на Трън предизвика детски усмивки и възхищение при възрастните

Тазгодишният гвоздей в коледно-новогодишната украса на Трън, който предизвика хорските вълнения несъмнено е светещият шадраван, забеляза човек на Zapadno.com.

Още преди да бъде включено празничното осветление, възрастни и деца се навъртаха около шадравана, разглеждайки го с интерес. Шадраванът беше украсен през вчерашния ден с редица елементи – светещи гирлянди с лампички, светещи еленчета, мини елхички, изкуствен сняг и опаковани подаръци. Върху самото съоръжение беше направен подиум, а качването на него става чрез снежнобели стълбички.

Веднага щом грейнаха светлините в Трън и приключи зарята тълпи от хора започнаха да се събират около шадравана. Най-малките искаха да си направят снимки за спомен, а по-големите пък или снимаха, или се радваха на цветната феерия. Дядо Коледа и Снежанка, които пък пристигнаха в града с джип и полицейски ескорт, също се качиха на шадравана за снимки с децата. Прочетете още по темата в публикацията: Дядо Коледа и Снежанка пристигнаха в град Трън с джип и полицейски ескорт – СНИМКИ

Освен централния площад “Владо Тричков”, със светеща коледно-новогодишна украса е окичена и оградата на детска градина “Ален мак”.

Виж също...

Loading...