Над 130 зрители изпълниха спортната зала в Брезник за първия домакински мач на волейболен клуб “Чорни”

В съботния следобед в спортна зала “Чорни” в град Брезник се събраха над 130 зрители, за да станат част от първия домакински мач на местния волейболен клуб “Чорни”. Това съобщиха за читателите на Zapadno.com от волейболен клуб “Чорни”.

Резултатът с който домакините завършиха трите гейма е 0 : 3 (25 : 16), (25 : 16), (25 : 16) в полза на гостуващия отбор на Софийския университет. Мачът между двата отбора продължи 1 час и 40 минути. Въпреки загубата отборът на “Чорни” посрещна зрителите в спортната зала, която е с подобрения и отоплена за мача. Новата придобивка е преградна мрежа, която подобрява функционалността на залата. Тя е по проект “Подобряване на условията за волейбол в спортна зала “Чорни” финансиран от “Асарел-Инвестмънт” чрез договор за сътрудничество с Община Брезник. От общинската администрация се погрижиха в съботния ден спортната зала да бъде отоплена за срещата, поясниха от волейболния клуб на Брезник.

С този първи домакински мач “Чорни” завърши есенния полусезон. Следващата среща за отбора ще се изиграе в средата на месец януари 2019 година, когато стартира зимният полусезон.

Снимки: Волейболен клуб “Чорни” (Брезник)

Виж също...

Loading...