Очаква се скоро в брезнишкото полицейско управление да заработи дареният от Община Брезник котел

Нафтовият котел за локално отопление от бившата общинска болница в град Брезник ще заработи скоро в Районно управление „Полиция“-Брезник, предаде репортер на Zapadno.com.

Котелът беше дарен от Община Брезник в началото на лятото след решение на Общински съвет-Брезник. Котелът за отопление на сградата на брезнишкото полицейско управление беше амортизиран и имаше проблем с него. Заради липсата на средства да се закупи нов кметът на Община Брезник Васил Узунов направи предложение котелът за отопление от бившата болница да се дари на полицията.

Очаква се до края на тази година котелът да заработи и да отоплява сградата на брезнишката полиция. “Към момента тече процедура и до края на годината този проблем ще бъде решен. Текат ремонтни дейности и считам, че до края на годината ще приключат.”, каза началникът на Районно управление “Полиция”-Брезник главен инспектор Павел Павлов. До заработването на котела сградата се отоплява с отоплителни уреди и няма проблем в това отношение.

И тези предстоящи празници ще бъдат по-интересни и забавни с новините от общините Брезник и Трън, които може да научите първо от страниците на Zapadno.com.

Виж също...

Loading...