Председателят на Общински съвет-Брезник отправи пожелания към брезничани и жителите на общината за предстоящите празници

Пожелания към гражданите на град Брезник и жителите на общината отправи председателят на Общински съвет-Брезник по повод предстоящите коледно-новогодишни празници, предаде репортер на Zapadno.com.

В началото на днешната сесия на Общинския съвет, председателят отправи пожелания към присъстващите в залата, техните близки, гражданите на Брезник и жителите на общината. Пожелание за здраве, благоденствие и благополучие пожела председателят на Общинския съвет Виолета Младенова. “Нека да бъдем по-добри и съпричастни един към друг.”, каза още тя.

Благодарност беше отправена към Община Брезник, която направи традиционен подарък на общинските съветници, които бяха посрещнати на местата си в залата с по една торбичка с подаръци.

И тези предстоящи празници ще бъдат по-интересни и забавни с новините от общините Брезник и Трън, които може да научите първо от страниците на Zapadno.com.

Виж също...

Loading...