Центърът за социална рехабилитация и интеграция в Трън даде награда в томбола на коледния базар

Център за социална рехабилитация и интеграция-Трън раздаде усмивки, но и награда на провелия се по-рано днес коледен базар, научи Zapadno.com.

Центърът за социална рехабилитация и интеграция се е представил успешно на първия коледен базар в Трън. Освен красиви сувенири и други ръчно изработени предмети, Центърът е участвал в базара и с томбола. “Честито на Силвия Златкова която си спечели наградата от нашата томбола. Весели празници на всички.”, споделиха от Център за социална рехабилитация и интеграция-Трън на Фейсбук страницата си.

Днес в центъра на град Трън се проведе първи коледен базар, който е с благотворителна цел. Участие в него взеха Център за социална рехабилитация и интеграция-Трън, Център за обществена подкрепа „Дъга“-Трън, средно училище „Гео Милев“, детска градина „Ален мак“ и фондация ПИНК. Събраните средства от продажбата на коледните украси са предназначени за благотворителни цели на институциите.

И тези предстоящи празници ще бъдат по-интересни и забавни с новините от общините Брезник и Трън, които може да научите първо от страниците на Zapadno.com.

Снимка: ЦСРИ-Трън

Виж също...

Loading...