Община Брезник ще отпусне 37 500 без ДДС за доставка на хранителни продукти на социалния патронаж и млечната кухня

Обществена поръчка за доставка на хранителни продукти за нуждите на Домашен социален патронаж и Детска млечна кухня в град Брезник е обявила местната общинска администрация, сочи справка в регистъра на Агенция по обществени поръчки.

Общата прогнозна стойност на поръчката е 37 500 лева без включен ДДС. Чрез обществената поръчка ще трябва да бъдат доставяни месо, риба и други водни животни, птичи яйца, животински и растителни масла и мазнини, варива, хранителни подправки и сосове, мляко и млечни продукти, плодове и зеленчуци – преработени или консервирани, продукти от селското, ловното и горското стопанство, захар и свързани с нея продукти, хляб и хлебни изделия, тестени и макаронени изделия и месни продукти. Продуктите са разделени на 9 обособени позиции в обявената обществена поръчка, за която се събират оферти до 5 декември 2018 година включително.

И тези предстоящи празници ще бъдат по-интересни и забавни с новините от общините Брезник и Трън, които може да научите първо от страниците на Zapadno.com.

Виж също...

Loading...