Дядо Коледа зарадва с подаръци и празнично настроение членовете на пенсионерски клуб “Белите брези” – СНИМКИ

Неочаквана изненада получиха членовете на пенсионерски клуб “Белите брези” на коледно-новогодишно тържество в град Брезник, предаде репортер на Zapadno.com.

Сбирката беше отбелязана в ресторант “Банкать”, където началото на тържеството беше поставено с кратко слово от председателя на пенсионерски клуб “Белите брези” Таня Лумбарова. “Пожелавам всички членове да са живи и здрави, весели, щастливи и да посрещнат новата година с много радост, щастие, успех и да бъдат благословени.”, пожела Таня Лумбарова. Очаква се от новата 2019 година пенсионерският клуб да се увеличи с още двама члена.

След откриването на тържеството за радост на членовете пристигна Дядо Коледа директно от Лапландия. Добрият старец зарадва дамите и господата със скромни подаръци, но поднесени от сърце и празнично. Всеки получих подаръчен пакет с цитросови плодове, коледна топка и коледно борче. Освен коледни подаръци, възрастните хора получиха и различни предмети за бита, които им се паднаха чрез томбола.

Само след 2 дни, в сряда, пенсионерският клуб на Брезник ще направи последната сбирка за 2018 година. На нея ще бъдат отбелязани рождените дни на 85-годишния Петър Милушев и 82-годишната Боянка Велинова.

Разгледайте снимки от тържеството на пенсионерски клуб “Белите брези”:

[maxgallery id=”32300″]

И тези предстоящи празници ще бъдат по-интересни и забавни с новините от общините Брезник и Трън, които може да научите първо от страниците на Zapadno.com.

Виж също...

Loading...