Ловно-рибарското дружество в Брезник ще заверява членски карти до края на месец февруари 2019 година

До 28 февруари 2019 година ще се прави заверка на членските карти на членове към ловно-рибарско дружество “Сокол” в Брезник. Това поясни за читателите на Zapadno.com специалистът по лова към дружеството Маргарита Сергиева.

На 1 декември е започнала заверката на членските карти. Членовете заплащат членски внос за лов или лов и риболов на територията на община Брезник. До средата на месец декември около 100 души са подновили членските си карти. “Цените са същите и нямаме промяна от 2 години. Такса “Стопанисване” е 60 лева.”, поясни специалистът по лова Маргарита Сергиева. Заверката на членските карти се прави в офиса на ловно-рибарско дружество “Сокол” в град Брезник.

От началото на месеца може да се заверяват и изтичащи ловни билети, но това се прави в “Държавно горско стопанство-Брезник”. Срокът за заверката там продължава през цялата година. Важна подробност е, че членовете на ловно-рибарски дружинки трябва да носят своя актуална снимка при подновяването на ловен билет.

И тези предстоящи празници ще бъдат по-интересни и забавни с новините от общините Брезник и Трън, които може да научите първо от страниците на Zapadno.com.

Виж също...

Loading...