Коледата ще бъде по-топла за хора с увреждания в Трън и Брезник, на които майки от “Системата ни убива” и Слави Трифонов помогнаха

Майките от инициативата „Системата ни убива“ донесоха радост в семейства на хора с увреждания в област Перник. Студът и дълбокия сняг не уплашиха дарителите и въпреки лошите пътни условия те успяха да посетят 11 семейства от градовете Брезник, Трън, Радомир и Перник, предаде телевизия “Кракра“.

Хранителните продукти и консумативите са закупени със средства, отпуснати лично от телевизионния водещ Слави Трифонов. В град Брезник майките са посетили тежка фамилия с две близначки, едната от които обект на криминално влияние от страна на родния си баща, който в момента е в затвора. Семейството изнемогва и се справя с една инвалидна пенсия. След това са били посетени 2 семейства в град Трън, които отглеждат две момчета с ментални увреждания. Навсякъде случаите са били много тежки. Това сподели Рени Григорова от инициативата “Системата ни убива”.

И тези предстоящи празници ще бъдат по-интересни и забавни с новините от общините Брезник и Трън, които може да научите първо от страниците на Zapadno.com.

Виж също...

Loading...