В над 70 обучения за повишаване на капацитета са участвали експертите от Областна администрация през 2018 година

Областният управител събра на традиционна среща служителите от Областна администрация-Перник. В края на годината експертите направиха равносметка и кратък отчет на постигнатите резултати в работата си, съобщиха от пресцентъра на Областна администрация-Перник. 

Всеки един резюмирано и с акценти представи преминаващата работна и лична година. Те споделиха оценката си за своята и екипната работа, заявиха очакванията, намеренията и желанията си за предстоящата административна 2019-та. През 2018-та година служителите са участвали активно в над седемдесет обучения, повишаващи капацитета в сферите – електронно управление, защитата на личните данни, експертна и административна компетентност. Съвместно с Областна дирекция МВР-Перник и Регионална дирекция “Пожарна безопасност и защита на населението”-Перник са проведени превантивни учения свързани с действия при пожари и природни бедствия. Организирани са приемни за граждани с експертна помощ на специалистите по всички социално-икономически теми и проблеми.

Чрез заседанията на областните съвети и комисии, и през тази година е продължило доброто взаимодействие с териториалните структури от областта и неправителствените организации.
Ирена Соколова изрази своята благодарност към екипа от служители на Областна администрация за прецизната, задълбочена и с внимание към детайлите работа. Тя им пожела заедно със здравето и радостта, да имат удовлетворение от работата си, което да съвпада с удовлетворението на гражданите потърсили услуга в Областна администрация. Експертите от Областна администрация споделиха удовлетвореност от постигнатото в работата през годината и дадоха заявката си за надграждане на експертност, ръководени от необходимостите и изискванията на дигиталното време и гражданите.

Традиционно, в края на срещата, областният управител уважи със специални подаръци всички служители и техните деца, а избраните късмети от новогодишната баница очертаха добра и ползотворна тенденция за 2019-та година.

И тези празници ще бъдат по-интересни и забавни с новините от общините Брезник и Трън, които може да научите първо от страниците на Zapadno.com.

Снимка: Областна администрация-Перник – пресцентър

Виж също...

Loading...