Училищното настоятелство в Брезник награди с екшън камера най-добрия млад фоторепортер Ваня Иванова – СНИМКИ

Училищно настоятелство “Васил Левски” приключи конкурсът за най-добро фото и видео отразяване на детски празник „Декември ще бъде юни“, който се проведе на 21-ви декември в брезнишкото народно читалище „Просвещение-1870″, съобщиха за читателите на Zapadno.com.

След заседание на тричленно жури, в състав: Татяна Огнянова, член на Управителния съвет на училищно настоятелство “Васил Левски” – Брезник, Росица Димитрова, член на Управителния съвет на училищно настоятелство “Васил Левски” – Брезник, Вероника Велкова, член на Управителния съвет на училищно настоятелство “Васил Левски” – Брезник беше излъчен победителят Ваня Иванова, която е ученичка в 11 клас на средно училище “Васил Левски”. “Снимките на Ваня се отличават с изчерпателност на зададената тема, особено внимание към детайла и отличаващ се фотографски поглед. Щастливи сме, че в града ни расте толкова талантлив млад фотограф!”, споделиха от училищното настоятелство.

Наградата е екшън камера, с която могат да бъдат заснемани забавни и спортни събития от самото място на тяхното случване. Ваня Иванова ще получи своята награда от председателя на училищно настоятелство “Васил Левски” Бистра Кръстева.

Благодарим на всички млади фоторепортери, включили се в конкурса и ги призоваваме да продължават да следят инициативите на училищно настоятелство “Васил Левски” – Брезник.

Разгледайте час от снимките, с които Ваня Иванова се класира като победител в конкурса:

[maxgallery id=”32913″]

Виж също...

Loading...