Брезничанка: Близките ми едвам ходят сутрин на работа, от Община Брезник: Няма как да се почисти черен път

Брезничанката Емили Василева потърси Zapadno.com, за да съобщи за проблем в района, в който живее със семейството си. “Аз и семейството ми нямаме осветление и улични лампи от години, кофи за смет също, нито път, който да се чисти в зимните условия! Имам и 2-годишна дъщеря! Никой не обръща внимание на това.”, поясни тя и изпрати снимка от района, в който живее. От Община Брезник отговориха, че няма изградена улица до дома на брезничанката и семейството, както и че те са единствените, които живеят в този район.

Ето какво написа Емили Василева до редакцията на Zapadno.com:

“Община Брезник , БЛАГОДАРЯ ЗА НЕПОЧИСТЕНИТЕ ПЪТИЩА, не само по главните , а навсякъде!!! БЛАГОДАРЯ на ГОСПОДА ОБЩИНАРИТЕ, за това, че ГОДИНИ НАРЕД , НИКОЙ НЕ ВЗЕ МЕРКИ за това, че и ТУК има ХОРА!!!! ИМА ЖИВОТ!!! Питам ВАС, ГОСПОДАТА В ОБЩИНАТА …. ДО КОГА ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ТОВА???? От години и с МОЛБИ , никой не си направи труда да дойде и да почисти, от години и осветление – НЯМА !!! ОПРАВДАНИЯ – БОЛ!! ПИТАМ АЗ : КАК да заведа 2 – годишното си дете до БОЛНИЦАТА, когато е БОЛНО??? КАК ще влезнат по този път ЛИНЕЙКА, ПОЛИЦИЯ (НЕДАЙ СИ, БОЖЕ) ?? … Замислихте ли се , КОЛКО МНОГО МИ СТРУВА ТОВА, докато отида до магазина да взема необходимото за вкъщи и детето си, както лекарства и т.н… ?? Как БЛИЗКИТЕ МИ ЕДВАМ ХОДЯТ СУТРИН НА РАБОТА, за да преживяваме, като всички останали ХОРА?!? ДА, НЕ Е ГЛАВЕН ПЪТ (оправдавате се с това, че е третокласен) , но това значи ли, че като не е главен път, тук НЯМАМЕ ПРАВО на ЖИВОТ ???? Искат се ДАНЪЦИ, всяко семейство плаща СМЕТКИ и какво ли още не …. Всеки гледа да преживява!! Аз също съм ГРАЖДАНИН И МИСЛЯ, ЧЕ съм в правото си да попитам – ДО КОГА???? ДО ОБЩИНАТА И РАБОТОДАТЕЛИТЕ ТАМ, АКО БЯХТЕ ВИЕ на мое място , НЯМАШЕ ДА ОСТАВИТЕ НЕЩАТА ТАКА .. НАЛИ ?? .. ВЗЕМЕТЕ МЕРКИ НАЙ-НАКРАЯ!!!! ЯВНО ГРАЖДАНИТЕ ТРЯБВА ВСЕ ДА СЕ ОПЛАКВАМЕ, ЗА ДА ИМА РАЗВИТИЕ ….. МОИТЕ УВАЖЕНИЯ !!!!”, писа брезничанката Емили Василева.

Репортер на Zapadno.com потърси заместник-кмета на Община Брезник Иван Бъчваров, който поясни, че е запознат със случая. Той добави, че там където живее Емили Василева няма улица. Брезничанката живее на около 500 метра след последния номер на улица “Елена Георгиева в Брезник. “Това е черен път, който не знам тя как вижда, че може да се почисти. Не е път, по който минават коли.”, каза заместник-кметът Иван Бъчваров.

Снимка: Емили Василева

Виж също...

Loading...