Лина Симеонова е новият председател на общинската структура на ГЕРБ в Брезник

Новото общинско ръководство на ГЕРБ-Брезник проведе първото си събрание в присъствието на областния координатор Вяра Церовска и организационния секретар Владислав Караилиев, съобщиха от пресцентъра на партията.

Лидерът на ГЕРБ-Перник представи новоизбрания общински ръководител на партийната структура – Лина Симеонова и пожела успех на организацията. Тя изрази увереността си, че екипът на ГЕРБ в Брезник ще работи с мотивация, сила и енергия и ще отстоява идеите и принципите на партията.

Областният координатор подчерта, че тази година предстоят важни избори – за Европейски парламент и за местна власт, които ще бъдат от ключово значение за развитието на партията и страната. Тя увери, че общинската организация може напълно да разчита на подкрепата на областното ръководство, което ще застане зад всяка една добра идея и ще работи за развитието на общината.

Общинският ръководител на ГЕРБ-Брезник Лина Симеонова категорично заяви готовността на ръководството да работи с отдаденост за каузата ГЕРБ и изрази вярата си, че добрите резултати ще бъдат видими още тази година.

На срещата бяха предложени интересни и конструктивни идеи както за укрепване на местната структура, така и конкретни обществено значими инициативи.

Снимка: ГЕРБ-Перник

Виж също...

Loading...