Грипната ваканция измести със седмица “Магазинче без пари”, което ще отвори врати в брезнишката гимназия

Инициативата “Магазинче без пари”, която млади брезничани подеха със съдействието на училищно настоятелство “Васил Левски” към училището в град Брезник ще се проведе през следващата седмица, а не както беше обявено за тази. Причината за изместването на датата е обявената в сряда грипна ваканция, която преустанови учебния процес във всички училища в област Перник, научи Zapadno.com.

“Магазинче без пари” ще отвори врати на 24 януари (четвъртък) в игротеката на 3-ия етаж в средно училище “Васил Левски”. Идеята на организаторите е учениците да бъдат в учебното заведение, за да могат да се снабдят с облекло, от което биха имали нужда. “Скъпи приятели, благодарим на всички, които дариха дрехи, обувки, пособия и книги за първото по рода си, уникално и неповторимо Магазинче без пари! Пълната стая на г-жа Антова в училището е доказателство за големите ви сърца! Ще трябва обаче да проведем нашето Магазинче със седмица след първоначално уговорената дата, поради непредвидената, но непредотвратима грипна ваканция, която е обявена в Брезник от днес до идния вторник, включително. Всичко остава същото – четвъртък, между 10.00 и 16.00 часа, но четвъртъкът ще е 24 януари! На всяка цена елате и си изберете нещо, дарено с любов, защото точно тези са нещата, които топлят най-добре! Очакваме ви! …И в никакъв случай не се разболявайте по време на грипната ваканция! 

Благотворителната идея беше представена на Детска кръгла маса за творчески идеи и инициативи, която се проведе в края на месец декември миналата година.

Виж също...

Loading...