Фестивалът “От Трън по-убаво нема” ще се проведе на 8 юни, организаторите обещават приятни изненади

Деветото издание на националния фестивал на клубовете за български танци и любителски ансамбли “От Трън по-убаво нема” ще се проведе на 8 юни (събота). Това съобщиха организаторите на събитието, което традиционно се провежда в община Трън.

И тази година в програмата ще присъстват приятни изненади. “Скъпи приятели, очакваме ви на Деветия Национален Фестивал на Клубовете за български танци и любителски ансамбли “От Трън по – убаво нема” 2019, организиран с много ентусиазъм и всеотдайност от Клуб “Body Folk” и НЧ ”Надка Караджова 2012”- гр.София, с любезното съдействие на Община Трън и Областна администрация Перник. Отново сме ви приготвили приятни изненади, за да ви създадем незабравими мигове в прекрасния град Трън – танци, смях, музика, пътешествия, забавни игри!”, съобщиха организаторите на фестивала.

В края на миналата година главният организатор на фестивала Йордан Станимиров беше споделил пред кабелна телевизия “Кракра” подробности за историята и същността на събитието. Прочетете още по темата в публикацията: Главният организатор на „От Трън по-убаво нема“ Йордан Станимиров: Този фестивал е необходим за района

Виж също...

Loading...