Футболен клуб “Кучетата” (Трън) държи лидерската позиция в групата с 13 победи в 15 мача

Футболен клуб “Кучетата” (Трън) продължава да държи лидерската позиция в групата. Отборът играе в европейската лига по мини футбол Liga Vambos, съобщиха от тима.

От началото на сезона играчите на “Кучетата” са победили в 13 от 15 мача. Само две от срещите са завършили наравно или със загуба за трънския тим. Три от изиграните мачове са в шампионската лига на Vambos, където “Кучетата” имат 3 категорични победи. А ето и кои са победните мачове в шампионската лига на Vambos: ФК “Кучетата” 7-1 Paradox, ФК “Кучетата” 6-2 Wyscout и ФК “Кучетата” 3-1 “7ма шампионска”.

През месец декември 2018 година трънският отбор е завършил на 2-ро място в коледен турнир. На финала на турнира “Кучетата” са загубили с резултат 3-5 от “Легендите”, които са професионални футболисти от “Струмска слава” (Радомир), уточняват от трънския отбор по мини футбол.

Друг показател за професионализма на отбора е участието на двама от играчите в отбор на седмицата в лигата. От началото на сезона отборът не е бил на друго място освен първото в класирането, поясниха още от “Кучетата”.

Снимка: ФК „Кучетата“ 2016

Виж също...

Loading...