Александра Боянова от младите таланти на Брезник: Оставих сърцето си в песен, искам хората се вслушат в текстовете на музиката ми – ВИДЕО

Ученичката Александра Боянова или както се представя с артистичния псевдоним XALECHKOTOX е един от младите таланти, с които град Брезник трябва да се гордее. Въпреки възрастта си, младото момиче започва да развива своя потенциал с амбицията да се развива в сферата на музиката. За това и други подробности от своя начален стадий на кариерата сподели тя пред репортер на Zapadno.com.

Александра Боянова е на 17 години и от град Брезник. Тя е възпитаничка на Професионална гимназия по облекла и туризъм „Свети Иван Рилски“ в град Перник. Въпреки профилът на гимназията, младото момиче избира за свой път музиката. “Занимавам се с музика близо от година, откакто нашите ми подариха китара. След това много се запалих по пеенето и като цяло правенето на бийтове.”, сподели тя. Каратето киокушин е другото нейно хоби освен музиката, която съчетава със създаването на бийтове и изобразителното изкуство.

Наскоро Александра Боянова представи най-новата си авторската песен със заглавието “Обич”, в която е оставила своето сърце. “Чрез музиката успявам да си отговарям на много въпроси, постоянно съм със слушалки и слушам различни стилове, търся песни с дълбок смисъл.”, поясни тя и добави, че нейното желание е хората да се вслушат в текстовете на песните и. “Независимо от това дали пея фалшиво или не. Това нещо се развива. А текстовете ти влизат директно в главата. Това което написах “че оставих сърцето си в тази песен” е, че от нещата и проблемите с които живея и се сблъсквам всеки ден мога да направя песен. Много хора се възползват от мен, а аз използвам от това, да пиша по-добри текстове.”, поясни Александра пред репортер на Zapadno.com.

Намерението на младия талант е да премахне фалшивото пеене и да се специализира в създаването на песни. “Всеки ден когато имам време или просто си почивам, сядам пред компютъра, слагам слушалките си и пускам любимите ми песни, които пея по няколко пъти даже. Старая се много да не звуча фалшиво или да излизам от ритъма. Бих искала да развия гласа си.”, сподели Александра Боянова, която очаква ново музикално оборудване, с което се е амбицирала да създаде нови проект, които да представи на аудиторията. “Обичам да пея всякакъв жанр песни, влече ме рапа честно казано.”, сподели още тя и пожела на връстниците си: “Пожелавам на всички, които слушат музиката ми да не се притесняват от това какво казват хората, като се захванат с нещо ново. Пожелавам им да не се отказват и да бъдат уверени в себе си в това което правят. Надявам се да им харесва музиката ми и да се вслушват, може да намерят отговори в текста.”, завърши Александра (XALECHKOTOX).

Чуйте песента “Обич” на XALECHKOTOX във видеото:

Снимка: Личен архив

Виж също...

Loading...