Полицаи ще посетят 14 села в общините Брезник и Трън през месец февруари в борбата срещу битовата престъпност

Срещите на полицейски служители с местното население в общините Брезник и Трън продължават и през месец февруари. Общо 14 населени места е предвидено да бъдат посетени от мобилни полицейски екипи, съобщават от пресцентъра на Областна дирекция МВР-Перник.

Първите срещи с местните жители ще бъдат осъществени по график на 7 февруари. Тогава инспектори от Трън ще посетят селата Ломница, Глоговица, Цегриловци и Рани луг. Жителите на четирите села могат да се срещнат с полицейските инспектори в административните сгради на населените места. Началото на срещите ще бъде съответно от 10:30 часа в Ломница, от 11:30 часа в Глоговица, от 13:30 часа в Цегриловци и от 15:00 часа в Рани луг.

Още 5 села в Трънско ще бъдат посетени от полицаи през този месец. Графикът на посещенията ще обхване селата Костуринци, Еловица, Стайчовци, Горна Мелна и Долна Мелна на 26 февруари. Срещите ще се осъществяват в административните сгради на селата и ще бъдат с начални часове по реда на населените места, съответно: 9:30, 11:00, 13:00, 14:00 и 15:30 часа.

На 12 февруари пък ще бъдат посетени брезнишките села Велковци, Сопица, Слаковци, Режанци и Конска. Полицейските инспектори ще се срещнат с местните в сградите на кметствата и кметските наместничества. Началните часове на срещите по реда на изброяване на селата ще са: 10:00, 11:00, 13:00, 14:00 и 15:00 часа.

Полицейските екипи посещават населените места в областта, в които няма постоянно полицейско присъствие. Срещите са част от плана на Министерство на вътрешните работи за борба с конвенционалната престъпност.

Виж също...

Loading...