Кметът на Брезник и председателят на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва бяха удостоени с паметен знак “Шипка” – СНИМКИ

Отличия бяха връчени по време на тържествената церемония по откриването на паметника на Васил Левски в град Брезник, предаде репортер на Zapadno.com.

С благодарствена грамота кметът на Община Брезник Васил Узунов удостои скулпторът Борис Борисов, който направи паметника. Благодарствената грамота беше за изключителния професионализъм, ангажираност и поддържане на родолюбието в Брезник, които скулпторът е показал чрез изработването на бюстът-паметник на Васил Левски.

На кмета на Община Брезник Васил Узунов беше връчен паметен знак “Шипка” от името на национална инициатива „Една детска сълза – една молитва”. С паметен знак беше удостоен и председателят на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва в Брезник полковник Петър Петров. Паметният знак е създаден по повод 141-годишнината от Освобождението на България.

Прочетете и вижте как се проведе церемонията по откриването на паметника в публикацията: С демонстриране на независимостта на България беше открит паметникът на Васил Левски в Брезник – ВИДЕО

Разгледайте снимки от откриването на паметника на Васил Левски, които обективът на Zapadno.com засне:

[maxgallery id=”34311″]

Виж също...

Loading...