Народен представител пое ангажимент за поставяне на камери в село Бегуновци, където има вандалски прояви

Народният представител доктор Александър Александров разговаря с жители на община Брезник в рамките на регулярния си приемен ден. Въпросите, по които той бе потърсен за съдействие, бяха основно от социален и битов характер. Част от посетилите приемната граждани поговориха с депутата по актуални политически и обществени теми в страната и региона, съобщиха от пресцентъра на политическа партия ГЕРБ-Перник.

Кметът на село Бегуновци потърси съдействие от народния представител от политическа партия ГЕРБ за ограничаване на преднамерени вандалски прояви в центъра на населеното място и нарушаване на обществения ред. От своя страна депутатът пое ангажимент да проведе разговор с компетентните органи, да бъдат поставени камери за видеонаблюдение, и проблемът ще бъде отстранен във възможно най-кратки срокове.

Местна жителка разговаря с народния представител, който е член на парламентарната комисия по здравеопазването, по въпроси, свързани с процедурата и сроковете за влизане в сила на решенията на ТЕЛК. Доктор Александров отбеляза, че борбата с фалшивите ТЕЛК-ове е залегнала в коалиционното споразумение на ГЕРБ и Обединени патриоти, като се търси решение на проблема с изграждане на механизъм за вътрешен контрол на системата. Той припомни, че през последните дни е била реализирана акция, свързана с фалшивите ТЕЛК-ове. Народният представител отбеляза, че има райони, където 50 – 70 % от населението е с ТЕЛК, а около 700 хиляди българи са регистрирани в системата. „Ще продължа да правя изнесени приемни на територията на цялата област Перник, за да може все повече хора да намерят реални решения на проблемите си.”, каза още депутатът доктор Александър Александров.

Снимки: ГЕРБ-Перник – пресцентър

Виж също...

Loading...