Община Трън заедно с Баба Марта и помощниците и подариха 300 мартеници на трънчани по институции, кафенета и търговски обекти – СНИМКИ

300 мартеници бяха раздадени в град Трън по повод Баба Марта. Инициативата е на Община Трън и беше подкрепена от самата Баба Марта и нейните помощници – Пижо и Пенда, предаде репортер на Zapadno.com.

От рано сутринта Баба Марта започна обиколката си по институциите в Трън – общинската администрация, полицията, училището, държавното и общинското горски стопанства и други учреждения. Мартениците за хората по институциите бяха съпътствани от поздравление от името на кмета на Трън Цветислава Цветкова. Този тип мартеници бяха около 50 броя. Други 250 мартеници за ръка пък бяха подарени на хората по търговски обекти и кафенета.

Колоритните раздавачи на мартеници се превърнаха в приятна гледка за всички в града. От местното полицейско управление споделиха, че много се зарадвали на посещението на Баба Марта. В ролята на Баба Марта влезе учителка от детската градина в Трън, а нейни помощници бяха две деца.

Разгледайте снимки от раздаването на мартеници в град Трън:

[maxgallery id=”34756″]

Виж също...

Loading...