Хип-хоп формацията на Трън преплете фолклорни с модерни мотиви по случай 3 март – ВИДЕО

Танцовата хип-хоп група Double D CREW към трънското народно читалище „Гюрга Пинджурова-1895“ представи най-новата си хореография навръх националния празник на България, предаде репортер на Zapadno.com.

Динамичните танцьори взеха участие от празничната програма, която се проведе пред читалището в Трън. Те показаха два танца, които бяха с хореография между попинг и народни танци. Близо 2 месеца са били необходими на 8-те танцьора във формацията, за да усъвършенстват танците, които представиха. Това поясни хореографът на Double D CREW Ани Станимирова, която води и група за хип-хоп танци към фондация “ПИНК” в Трън.

Освен с модерните танци формацията очарова публиката и със своя външен вид – облекло с народни мотиви и изрисувани български трикольори на бузите. Присъстващите жители и гости на града оцениха старанието на младежите и ги изпратиха с бурни аплодисменти от сцената. Участие в програмата днес взеха и други младежи и деца от Трън, за което може да прочетете в публикацията: Деца от Трън показаха патриотична хореография за националния празник на България – СНИМКИ

Вижте какво показа Double D CREW на националния празник на България във видеото на Zapadno.com:

Виж също...

Loading...