Футболен клуб “Чорни” (Брезник) победи “Черногорец” (Ноевци) в приятелска среща, да се подготвят от “Витоша” (Долна Диканя)

Първият футболен двубой за 2019 година между отборите на “Чорни” (Брезник) и “Черногорец” (Ноевци) завърши с победа за брезнишкия тим, съобщават от отбора.

Мачът, който беше контролен, се изигра в началото на тази седмица на стадион “Звезда” в пернишкия квартал “Димова махала”. “Момчетата се представиха на добро ниво и спечелиха с 3 : 2, като и трите гола бяха много красиви! Първите два гола отбеляза Александър Димитров! Юношата на Левски направи хубави двойни подавания, първо с Николай Ангелов, а при вторият гол и с Мартин Несторов, като и в двата случая копна майсторски топката над вратаря на “Черногорец”! Третият и победен гол бе дело на Емил Костадинов ,който от 25 метра вкара много красив гол.Защитникът на “Чорни” изстреля от ждроб много силен и точен удар,топката първо срещна страничната греда и след това спря в мрежата! Благодарим на “Черногорец” за коректната игра и им желаем успех през сезона!”, съобщиха от футболен клуб “Чорни” на официалната си Фейсбук страница.

В неделя (10 март) отборът на град Брезник ще изиграе още една контрола преди началото на футболния полусезон. Приятелската среща ще бъде с отбора на “Витоша” (Долна Диканя) и ще се изиграе на стадион “Звезда” в Перник.

Виж също...

Loading...