Полицейски екипи ще посетят 5 брезнишки и 4 трънски села, за да приемат сигнали за престъпления или по други актуални теми

До края на месец март полицейски екипи ще посетят 5 населени места в община Брезник и 4 села в община Трън, съобщиха от пресцентъра на Областна дирекция МВР-Перник.

На 12 март (вторник) ще бъдат посетени брезнишките села Бегуновци, Брезнишки извор, Непразненци, Садовик и Ребро. Часовете, в които ще започват срещите на полицаите с местните жители ще са съответно: 10:00, 11:00, 13:00, 14:00 и 15:00 часа (по реда на изписаните по-горе села). Приемните ще се провеждат в кметствата или кметските наместничества на селата.

Към края на месеца, на 26 март мобилен полицейски екип ще посети трънските села Велиново, Милкьовци, Глоговица и Ерул. Местните жители ще могат да се срещнат с полицаите в кметските наместничества на населените места.

Сформираните екипи посещават населени места, в които няма постоянно полицейско присъствие. Там те се срещат с жители и представители на местната власт, за да разговарят с тях по актуални проблеми и да приемат сигнали за престъпления или различни нарушения.

Виж също...

Loading...