Шуменският театър ще гостува на сцената в Брезник с комедийната постановка “На другата сутрин”

Комедийната постановка “На другата сутрин” от британския драматург Питър Куилтър ще бъде представена пред публиката в град Брезник през месец април, съобщиха за читателите на Zapadno.com от народно читалище “Просвещение-1870”.

С постановката в града ще гостува драматично-куклен театър „Васил Друмев“ – Шумен. В ролите ще участват: Красимир Ранков, Александра Сърчаджиева, Валентин Василев и Александра Михайлов. Постановчик е Красимир Ранков. Спектакълът ще бъде представена пред публиката на Брезник на сцената в големия салон на местното читалище на 8 април (понеделник) от 19:00 часа. Цената на билетите ще бъде 6 лева.

Някои съботи започват с поредица от въпроси. В чие легло те стресна будилникът? Как и беше името и въобще какви ги вършихте снощи?! Нима сексуалната фурия, връхлетяла в спалнята, е нейна майка?! И откъде накъде двете без свян ще обсъждат креватните ти способности, без да се съобразяват с мъжкото ти достойнство?! Но най-вече – би ли рискувал и следващата събота да се събудиш до същото момиче и да провериш каква изненада за закуска е приготвила майка и? Това и още ще може да видите в постановката “На другата сутрин” на 8 април в Брезник. Постановката не е подходяща за лица под 14-годишна възраст.

Виж също...

Loading...