С преграда от клони ограничиха достъпа на превозни средства до бившето депо за битови отпадъци край град Трън

Достъпът на превозни средства до бившето депо за битови отпадъци на община Трън вече е ограничен с преграда, установи проверка на Zapadno.com.

По-рано днес камион изсипа купчина с изрязани клони на входа за бившето сметище край град Трън. Мярката се предприема превантивно и цели недопускане на преминаване на превозни средства до бившето депо за отпадъци, обясниха пред репортер на Zapadno.com от Община Трън. На въпрос дали ще бъдат поставени табели, които да забраняват изхвърлянето на отпадъци на бившето сметище, от общинската администрация казаха, че предстои рекултивация на депото.

В средата на месец март тази година обективът на Zapadno.com засне как камион изхвърля растителни отпадъци. Тогава от Община Трън поясниха, че тези растителни отпадъци са събрани от тротоари в града, вследствие на почистване на дворове от страна на граждани. По-интересното в случая е, че към растителните отпадъци имаше и битови такива. Прочетете още по темата в публикацията: Изхвърлят ли се битови отпадъци на бившето сметище край Трън? – СНИМКИ

Виж също...

Loading...