Земеделските стопани в област Перник ще могат да получат разясняване по теми на среща с министъра на земеделието, храните и горите

Министърът на земеделието, храните и горите Румен Порожанов ще се срещне със земеделски стопани от областта през следващата седмица, съобщиха от Областна дирекция “Земеделие”-Перник.

На срещата ще присъстват и експерти от Министерство на земеделието, храните и горите. Сред темите, които са заложени за разясняване са новите моменти в Националната програма по пчеларство за периода 2020 – 2022 година и схемите за директни плащания за 2019 година. Земеделските стопани от област Перник ще могат да се информират и за проведените проверки във връзка с идентификация на животните и регистрация на животновъдните обекти, както и за държавните помощи в земеделието и други актуални теми.

Информационните срещи на министерството със земеделските стопани в страната се провеждат по предварително изготвен график. Срещата за област Перник ще се проведе на 10 април от 14:00 часа в зала „Панорама“, до сградата на Областна администрация-Перник.

Виж също...

Loading...