Въведоха временно ограничение на движението по пътя между трънските села Вукан и Стайчовци поради машинно подравняване на банкети

Временно ограничение на движението на моторни превозни средства е въведено в отсечката между трънските села Вукан и Стайчовци, съобщават от пресцентъра на Агенция “Пътна инфраструктура”.

Движението се осъществява в една лента поради машинно подравняване на банкети. Ограничението обхваща участък с дължина 3 километра от третокласен път 6372 (637). Движението се регулира с пътни знаци. Крайният срок на въведеното ограничение е до 8 април 2019 година.

Другите въведени ограничения на територията на община Трън са при местността “Секирица”, където се ремонтира мостът, а движението е пренасочено по изграден временен път. Срокът на въведеното ограничение при “Секирица” е до 31 май 2019 година. Остава в сила въведеното ограничение за движение на моторни превозни средства над 10 тона по третокласен път 637 от село Мрамор до разклона за село Лева река. Крайният срок на въведеното ограничение е до 31 юли 2019 година.

Виж също...

Loading...