Преизданието на книгата „Фолклорни хора и танци на песен от Граово“ ще може да се закупи от брезнишката библиотека

Екземпляри от преизданието на книгата „Фолклорни хора и танци на песен от Граово“ от хореографа и почетен гражданин на Брезник Лозан Иванчев ще могат да бъдат закупени от народно читалище “Просвещение-1870”. Това поясни заместник-кметът на Община Брезник Мария Добревска пред репортер на Zapadno.com.

Читатели на Zapadno.com отправиха въпроси, свързани с възможността да се сдобият с преизданието на книгата. Желаещите да сдобият с книгата „Фолклорни хора и танци на песен от Граово“ ще могат да го направят от библиотеката в читалището на Брезник. Там ще бъдат оставени за продажба екземпляри от изданието, ако такива останат след официалното представяне този четвъртък, поясни още заместник-кметът Мария Добревска. С преизданието ще бъде попълнен и фондът на библиотеката за тези, които желаят да го заемат.

Книгата „Фолклорни хора и танци на песен от Граово“ е преиздадена от Община Брезник и е в тираж 300 броя. Тя ще бъде представена с фолклорен спектакъл на 11 април от 17:30 часа в големия салон на народно читалище “Просвещение-1870”.

Виж също...

Loading...