Класът на преподавателя Савка Борисова от Брезник с отличия от открита международна олимпиада “Знание”

Ученици на класния ръководител Савка Борисова са отличени от открита международна олимпиада “Знание” 2018/2019 година – “Космосът и ние”, научи Zapadno.com.

Ученици от 3 “а” клас на средно училище “Васил Левски” с класен ръководител Савка Борисова са взели участие в 10-то издание на откритата международна олимпиада. Децата са се явили на викторина, която се е провела на 10 април, в деня на 40-та годишнина от полета на първия български космонавт – Георги Иванов. Международната олимпиада се организира от руския образователен сайт “Знание”, поясни класният ръководител Савка Борисова.

Резултатите от викторината са определили първо място за Александра Драганова, София Бейтс, Емилия Страхилова и Йоан Кръстев. На второ място са класирани Мартин Йорданов и Венцислав Мирчев, а на трето – Даная Рашкова, Ивана Иванова и Николай Миланов. Възпитаниците от училището в Брезник са получили сертификати за своите постижения. Сертификатите са били връчени в деня на космонавтиката и авиацията – 12 април. Класният ръководител на 3 “а” клас Савка Борисова е била удостоена със свидетелство, че е подготвила учениците за участие и още едно свидетелство за участие в организацията на викторината.

Виж също...

Loading...