Въведоха временни ограничения по пътя в отсечката Парамун – Брезник – Перник поради частични деформации и ремонтни дейности

Временни ограничения за движението на моторни превозни средства са въведени по второкласен път 63 в отсечката Парамун – Брезник – Перник, съобщиха от пресцентъра на Агенция “Пътна инфраструктура”.

Движението в района между началото на град Брезник и разклона за брезнишкото село Видрица се осъществява в една лента поради частични деформации на пътното тяло. Участъкът е сигнализиран с пътни знаци. Водачите на моторни превозни средства да се движат с повишено внимание и съобразена скорост, поясняват от Агенция “Пътна инфраструктура” и допълват, че въведеното временно ограничение е с краен срок до 31 май 2019 година.

Ремонтни дейности пък ще се осъществяват в отсечката между Брезник и Перник, където движението в участъка от квартал “Радина чешма” до село Мещица ще осъществява в дясната лента в посока град Перник поради машинно оформяне на земни окопи. Ограничението ще обхване отсечка с дължина 2 километра, като затворена за движение ще е лявата пътна лента. Срокът на въведеното ограничение е до 25 април.

През изминалата седмица читателите на Zapadno.com научиха, че ремонтни дейности за над 109 хиляди лева ще се извършат в участъка Брезник – Трън – Стрезимировци до края на месеца.

Виж също...

Loading...