Брезнишки търговци и майстор спомогнаха за приветлив вид на градинката до улица “9-ти септември” в Брезник – СНИМКИ

От няколко дни градинката до улица “9-ти септември” в град Брезник, малко преди заведение “Кръглата”, грабва вниманието на минувачи с по-различен вид, предаде репортер на Zapadno.com.

С дървени преградки са оградени розите и едно от дърветата в градинката. Към приветливия вид са добавени цветя и великденска декорация. Инициативата е на търговците край градинката – магазинът за модни дрехи и казиното. “Досега не сме правили такова нещо. Бяхме сложили колчета, но сега е така за да по-красиво. Ето там има и лалета. Стараем се да облагородим.”, сподели един от търговците и добави че това е направено и с цел да не се мачкат цветята.

Великденската украса и част от цветята пък са били закупени от благотворителния пролетно-великденски базар, който Училищното настоятелство към средно училище “Васил Левски” проведе миналата седмица.

Това са поредните търговци в град Брезник, които се стараят да облагородяват районите около обектите си. През 2018 година читателите на Zapadno.com научиха за цветните саксии, които местни бизнесмени поставиха на моста на улица “Георги Ив. Бунджулов”.

Разгледайте снимки от красивите декорации, които брезнишките търговци и майстор са направили:

Виж също...

Loading...