Брезничанка дарява абитуриентската си рокля, обувки и помага за грима на момиче, което би имало нужда от тях

Млада брезничанка иска да зарадва момиче, което няма възможност да се сдобие с абитуриентска рокля и официални обувки за завършването.

Дамата, която иска да помогне е завършила средно училище “Васил Левски” в град Брезник преди няколко години. Сега е решила, че тоалетът за абитуриентския и бал би бил потребен на някого, отколкото да стои в гардероба.

Брезничанката се свърза със Zapadno.com, за да оповестим до аудиторията ни от общините Брезник и Трън за намерението. Тя се трогнала от публикацията за отпускането на еднократна финансова помощ на трима абитуриенти от община Брезник. Прочетете още по темата в публикацията: Трима абитуриенти от град Брезник и село Ноевци ще бъдат подпомогнати с по 300 лева за завършването си. Досега брезничанката не е правила такова дарение и желае роклята и да зарадва друго момиче. Роклята е размер XS. Дамата дарява и официални обувки, които са черни и отговарят на номер 36-ти. Освен това е готова да поеме разноските за грим и фризьор на момичето, което желае да се сдобие с подаръците от нея. “Ако пък не иска да се възползва от това, мога да отделя 100 лева за нужди покрай бала.”, поясни брезничанката и добави, че се надява да не е закъсняла с предложението.

Ако желаете да се свържете с момичето, което дарява абитуриентската рокля и обувки, пишете ни на Фейсбук страницата на сайта, която може да откриете като натиснете тук или позвънете на телефон 0895 212 868.

Виж също...

Loading...