Акция по почистване на терена около сцената на Бърдото ще очаква доброволци тази събота

Управителният съвет на Училищното настоятелство към брезнишкото средно училище “Васил Левски” кани всички, които желаят да се включат в почистването на терена около сцената на Бърдото, научи Zapadno.com.

Акцията по почистване ще се проведе на 18 май (събота) и е във връзка с предстоящия на 16 юни 2019 година фестивал на детското творчество “Видовденчета”. Сборният пункт на доброволците ще бъде на площад “Чорни” от 10:30 часа. Желателно е всеки да носи със себе си инструменти като мотика, гребло или метла, поясниха организаторите на акцията.

Вчера стана ясно, че мината в Брезник ще подпомогне фестивала на детското творчество “Видовденчета” със средства от годишното дарение за общината. За предстоящия фестивал се заговори още в края на 2018 година, когато в читалището на Брезник се проведе концерт, посветен на празника на детското творчество “Декември ще бъде юни”. Прочетете още по темата в публикацията: С концерт в читалището на Брезник завърши празника на детското творчество “Декември ще бъде юни”.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...