Попътен вятър в океана на живота за абитуриентите на Трън и Брезник от Випуск 2019 – СНИМКИ

Абитуриентите от Випуск ‘2019 на средните училища в общините Брезник и Трън бяха тържествено изпратени с празнични програми, предаде репортер на Zapadno.com.

Програмата на средно училище “Гео Милев” в град Трън започна първа с ретроспективен спектакъл, за който може научите повече от публикацията: Спектакъл в центъра на Трън показа моменти от 169-годишната история на местното училище – СНИМКИ. Зрелостниците на трънското училище също взеха участие в програмата. Фокусът на спектакъла и към 110-годишнината от началото на гимназиалния етап в Трън, както и 169 години светско училище в града.

Около 30 минути след началото на празник в Трън, начало беше поставено и тържествената програма на училището в град Брезник. Участие в програмата взеха ученици от началните класове на училището, но с емоционално слово се включиха и зрелостниците, а какво беше то, може да научите от публикацията: Абитуриентите на училището в Брезник благодариха на учители и родители за изграждането им като личности – СНИМКИ.

Ученици и преподаватели от двете училища отново доказаха, че могат и правят подобаващи изпращания на своите абитуриенти. Zapadno.com пожелава на завършващите ученици от Випуск ‘2019 на средно училище “Васил Левски” и средно училище “Гео Милев” попътен вятър в океана на живота и нека прославят Брезник и Трън в сферите, в които ще се развиват. На добър час!

Виж също...

Loading...