Четвъртокласници от училището в Брезник поздравиха родителите си с песни и стихове, а класната зарадваха с много добър успех

Ученици от средно училище “Васил Левски” в град Брезник отбелязаха завършването си с празненство на хотел-ресторант “Бърдото”. На празника присъстваха родители и учители на децата, предаде репортер на Zapadno.com.

Началото на тържественото събитие беше открито с приветствие от класния ръководител на 4 “а” клас Ваня Иванова. Тя отправи своите благопожелания и предаде щафетата на своите ученици, които пък поздравиха родителите с песните “Училище любимо”, “Детство мое”, “Без радио не мога”, “Вълшебните думи”, “Дяволчетата и нас” и “Един неразделен клас”. Между песните децата представиха стихове.

В края на официалната част на учениците бяха раздадени удостоверенията за завършване на 4-ти клас, както и списък с книги за лятната ваканция, който класният ръководител беше подготвил. Беше отправено и признание от Ваня Иванова, която сподели, че в нейната учителска кариера не е имала досега клас с такъв висок общ успех – 5,20. Класният ръководител се похвали и с 9 отличника от класа, като апелира към учениците, че е важно да използват своите възможности. “Нека майките и бащите също да ви подкрепят. 5-ти клас не е страшен.”, каза още Ваня Иванова. Моментът с връчването на удостоверенията беше и най-емоционалният за децата, родители и учители.

Празникът продължи с танци под звуците на различни мелодии и с огромна торта, която зарадва учениците.

Виж също...

Loading...